En este momento estás viendo Producció de Videomàrqueting per a xarxes socials

Producció de Videomàrqueting per a xarxes socials

La forma que tenim de comunicar-nos ha canviat. També ho fa la publicitat. Les xarxes socials possibiliten una comunicació bidireccional instantània, atractiva i a qualsevol indret. Les empreses i institucions hi són presents perquè el seu públic també hi és. Tots hi som.

En l’empresa, la cara més social i humana que una empresa pot transmetre presencialment és a través de fires, salons o Stores. I virtualment, és per mitjà de les xarxes socials. Sense sortir de casa, l’usuari@ pot ser atès pel community manager en un xat; seguir les novetats, promocions i els nous serveis; generar engagement i compartir experiències; i fins i tot comprar o realitzar altres gestions.

La qüestió és: Comuniques de forma efectiva? Els teus seguidors visualitzen amb atenció i interactuen amb les teves publicacions? Reps un bon feedback per part dels usuaris?

El vídeo spot en les xarxes socials és un suport que té un gran poder d’atracció entre els nostres subscriptors. És una manera de presentar el missatge de manera breu i atractiva. De fet, moltes xarxes socials prioritzen el contingut audiovisual; en molts casos tenen moltes més visualitzacions i feedback que els posts estàtics. Comproveu-ho!

Durant el 2022 es preveu que més del 80% del tràfic d’internet el generi el contingut audiovisual. A les xarxes, el vídeo és el suport estrella. Hi ha el 40% més de possibilitats que l’usuari/a faci clic a un post en vídeo que en un d’estàtic. No te’n quedis al marge!

Continguts:

  • En aquest curs us proposem de conèixer el llenguatge audiovisual en la creació de píldores de videopublicitat de la vostra empresa o projecte i orientades a la difusió de les xarxes socials.
  • Conèixer les tècniques de gravació que tenim al nostre palmell de la mà: tot el que necessites és un smartphone i sobretot la teva originalitat!
  • Tècniques d’il·luminació per a productes o espais per destacar els seus atributs.
  • Tècniques de muntatge digital amb programes d’edició lineal (gratuïts).
  • Publicació dels videospots i promoció patrocinada en les principals plataformes de xarxes socials.
  • Aspectes legals en la seva producció i publicació.

Tots els aprenentatges són eminentment pràctics i d’aplicabilitat immediata en la teva empresa!

A més hi ha la possibilitat de realitzar el curs online a més de presencial.

Dóna el salt a la videopublicitat amb Aconsilium i fes molt més visible el teu negoci a les xarxes!

Durada:

9 hores. (3 hores per sessió)

Modalitat:

Presencial o virtual.

Més informació o inscripció a info@aconsilium.com, o truca’ns al 640 725 684