ccsolsones
ojsolsones
somdones2
ccpallarssobira
sobiradinamic
sobirajove
mapfre2
pampols
leaderponent
fedcoopagraries
ccgarrigues
ojgarrigues
ccsegarra
esadecreapolis
tecnocampus_mataro
upc
upf
ubdebat
alumniub
euncet
fcbcescola
dekra
santjordiCX
globallleida
cambralleida
imolleida
ceeipallarsjussa
apilleida
cristianros
coaclleida3
escolaalmenar
tapisseries_Hill
formintegral
previntegral
acadcatjci

Entitats i Empreses on hem col·laborat amb alguns dels nostres Projectes:

NETWORKING ÀMBIT SOCIAL «De tu a tu». Col·laborem amb l’Oficina Jove del Solsonès per emplaçar a professionals i entitats socials del territori amb joves que volen orientar el seu futur professional en l’àmbit social, tant per assessorament com per establir convenis de pràctiques.


JOB DATING + TALLER Col·laborem amb les institucions del Pallars Sobirà en l’organització i dinamització d’un Jobdating. La formadora Marta Carreras imparteix a les persones candidates el Taller: «Potenciem les habilitats i competències per a l’entrevista de feina», que els ajudarà a una ràpida inserció al món laboral. La jornada clou amb l’acte «Tasta el Territori«, amb la degustació de productes típics i produïts en la comarca.

https://www.pallarsdigital.cat/noticia/19218/job-dating-nou-metode-trobar-feina-personal-pallars-sobira


CURS FORMATIU «Producció de Videopublicitat per a xarxes socials» a la Cambra de Comerç de Lleida. Impartit pel comunicador Crístian Ros.

PROGRAMA #JoVullSer de la Cambra de Comerç de Lleida: Participem en un esdeveniment per apropar les oportunitats laborals de les empreses als joves d’entre 16 i 29 anys.


JORNADES CREA «Creativitat, Ruralitat, Emprenedoria. Actitud a Els Omellons». ACONSILIUM va incentivar entre els assistents l’actitud emprenedora, treballant competències, valors i actituds, i amb aplicació sobre territori garriguenc.

Els mitjans també se’n van fer ressò…


TALLER PRÀCTIC «Gestió Telefònica i Atenció al client» a API Lleida.

TALLER PRÀCTIC «Anàlisi i Processos en la Negociació» a l‘Api Lleida.

TALLER PRÀCTIC «Habilitats Comunicatives i Comercials en la Venda» a API Lleida.


CURS FORMATIU «Emprèn, ara és el moment! On emprendre té un altre sentit» al CEEI de Tremp, Pallars Jussà.


PLA FORMATIU EMPRESARIAL


CURS FORMATIU «NETWORKING, una eina d’èxit per donar-te a conèixer» al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

CURS FORMATIU «Gestió Eficaç del Temps» al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

https://www.coaclleida.cat/fotografia-de-la-formacio-gestio-eficac-del-temps

CURS FORMATIU «Habilitats de Comunicació» a l’IMO Salvador Seguí de Lleida.


CURS FORMATIU «Habilitats de presentació i comunicació per a la negociació» al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.


CURS FORMATIU «Gestió Eficaç del Temps» al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.


CURS FORMATIU «El cos diu el que la ment sent. El poder de la comunicació no verbal» al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

CURS FORMATIU «Les xarxes socials: una eina comunicativa d’èxit» al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

https://www.coaclleida.cat/formacio-les-xarxes-socials-una-eina-comunicativa-dexit/

PLA FORMATIU«Cicle de formació en habilitats comunicatives i gestió empresarial» al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

CURS FORMATIU «Habilitats de Presentació i Comunicació per la negociació» al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

https://twitter.com/mcarrerasdi/status/799327158279794688

XERRADA FORMATIVA a l’alumnat de l’IMO Salvador Seguí de Lleida, per Marta Carreras.


2a LLIGA DE DEBAT UNIVERSITÀRIA del TecnoCampus de Mataró en la que l’alumnat participant van ser preparats pels experts en comunicació i oratòria: Marta Carreras i Carles Lombarte.

Periodista convidat en la final: Manuel Cuyàs

https://twitter.com/mcarrerasdi/status/819611190368342018

TALLER FORMATIU «Comunicació no verbal en l’esport» per a FCB ESCOLA. L’imparteixen Marta Carreras i Carles Lombarte.


CURS FORMATIU «Gestió Telefònica: la bona imatge de la teva empresa», a Mollerussa.


CICLE FORMATIU «4 píndoles del comercial», impartit al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.

1a píndola «Habilitats de presentació i comunicació per a la negociació».

2a píndola «Gestió de màrqueting i comunicació empresarial».

3a píndola «Tu també pots ser el teu propi “Community Manager»«

4a píndola «El cos diu el que la ment sent. El poder de la comunicació no verbal»

https://www.coaclleida.cat/fotografies-ultima-pindola-el-cos-diu-el-que-la-ment-sent-el-poder-de-la-comunicacio-no-verbal

CURS FORMATIU «El cos diu el que la ment sent. El poder de la comunicació no verbal», impartit a la Cambra de Comerç de Lleida.

Sabem el què diem, però sabem com ho diem? Constantment estem comunicant, però en som conscients? La comunicació no verbal és l’intercanvi d’informació a través de l’entorn físic, l’aparença física i la conducta no verbal.

Amb aquest curs vam aconseguir dotar als assistents de les eines i tècniques necessàries per conèixer la millor forma d’utilitzar el llenguatge verbal i no verbal en diferents entorns per aconseguir una comunicació efectiva però posant en èmfasi la importància de la Comunicació no verbal en la nostra vida tant a nivell personal com professional.


WORKSHOP «Llenguatge del cos i Comunicació No Verbal», impartit a la Cambra de Comerç de Lleida.


MASTERCLASS «La Comunicació no verbal. Una eina d’èxit a la venda». Impartida al Col·legi Oficial d’Agents Comercials de Lleida.


Va Edició dels Premis Lleidatans Participem com a empresa patrocinadora en l’acte organitzat per la Jove Cambra Internacional (JCI Lleida) el 2016.


1a LLIGA DE DEBAT UNIVERSITÀRIA del TecnoCampus de Mataró.

Carles Lombarte i Marta Carreras fent de Coach de l’equip DebatTeam del TecnoCampus a Lliga Debat Universitari Pompeu Fabra (UPF)

Les lligues de debat tenen una llarga tradició en el món universitari i representen una oportunitat per als estudiants per aprendre tècniques d’oratòria i posar-les en pràctica.

En aquest cas, els estudiants del TecnoCampus de Mataró van rebre mesos de formació i assessorament de dos experts en comunicació: Carles Lombarte i Marta Carreras.

En la final de la Lliga de Debat, els dos equips formats per tres estudiants cadascun van haver d’argumentar a favor i en contra del tema: «La seguretat justifica qualsevol limitació de llibertat?».

Tant Marta Carreras com Carles Lombarte van continuar amb el seguiment i assessorament de l’equip guanyador, amb l’objectiu de perfeccionar l’oratòria de l’equip durant la competició de la Lliga de Debat, per a participar en la final, celebrada al Campus de la Ciutadella de la UPF.

En el següent vídeo el periodista Antoni Bassas explica, en el programa Divendres de TV3, la importància de la oratòria i saber comunicar per a trobar feina, i explica la seva experiència en la Final de la 1a Lliga de Debat del TecnoCampus, en la que ell en va ser el periodista convidat.

A partir del minut 8:30